Tájékoztató a Központi Statisztikai Hivatal adatgyűjtéséről Fürgeden

Tisztelt Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Adatgyűjtési Igazgatóság Lakossági adatfelvételek főosztálya Fürged településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.
2003 Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról -2021 április-június
Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel az adatszolgáltatóknak felajánlják a telefonon történő válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében a kérdőívek weben történő lehetőségét.
A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:0 óra és 14:00 óra között a + 36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adnak további felvilágosítást.
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.
Kérem Önöket működjenek közre a Központi Statisztikai Hivatal adatgyűjtési munkái során.

Fürged, 2020.05.06.
Tisztelettel:
Pusztai Beáta s.k.
jegyző

Scroll to Top